Free Web Hosting


Sergiu Vacarciuc din Cimişlia, aduce noi servicii localnicilor

   Înmînarea certificatului de grant nerambursabil în valoare de 43 mii 500 lei, în cadrul competiţiei de granturi pentru rezidenţii incubatoarelor de afaceri din Republica Moldova la sfîrşitul anului 2015, l-a încurajat pe Sergiu Vacarciuc din Cimişlia la o nouă etapă în activitatea sa. Este vorba de diversificarea serviciilor de exploatare a cazanelor pe gaze naturale, centrale termice pe biomasă, apeducte şi alte sisiteme de încălzire.

Certificatul de grant nerambursabil pentru Sergiu Vacarciuc- rezident al Incubatorului de Afaceri Cimişlia


   În anul 2015, a fost un apel cu privire la un grant cu suportul financiar al Guvernului Norvegiei, unde întreprinderea noastră a participat activ şi a beneficiat de un grant în sumă de 43.500 lei pentru procurarea unui aparat de sudat polietilena. Avem un certificat unde îi scrisă suma, care la acel moment era de 2000 de euro

Sergiu Vacarciuc- antreprenor, or Cimişlia

   Acest grant a fost posibil datorită sprijinului Incubatorului de Afaceri din Cimişlia în scrierea proiectului. La început, antreprenorul recunoaşte că nu prea avea încredere în astfel de proiecte, este un inginer practice şi mai puţin face teorie. Specialiştii de la incubatorul de afaceri l-au încurajat să aplice proiectul şi acum nu regretă. Dimpotrivă , e mulţumit de sprijinul colegilor.

   Specialiştii incubatorului, anume managerul şi consultantul, oferă diferite consultări, training-uri, lecţii, ş.a. unde pe noi într-adevăr ne învaţă cum să dezvoltăm bussinesul şi să facem ca afacerea să fie profitabilă, şi să scriem proiecte.

Sergiu Vacarciuc- antreprenor, or Cimişlia

   Pentru agestiona utilajul nou achiziţionat, întreprinderea condusă de Sergiu Vacarciuc, deja a pregătit specialiştii, au fost angajaţi şi certificaţi conform cerinţelor.

   Întreprinderea are toţi specialiştii necesari, toţi sunt atestaţi. Iată specialistul dat, cu aparatul dat, va efectua sudări la lucrările de polietilenă a ţevilor care vor alimenta cu apă, gaz, ori sisteme de irigare. Aşa aparat în raion are numai Cimişlia - Gaz, în rest nu au nimeni a menţionat Sergiu Vacarciuc.

   Sergiu are o experienţă în domeniu. În palmaresul său, are mai multe obiecte construite şi date în exploatare.


   Pe perioada anului 2015, întreprinderea a construit în jur de 4 km de gazoduct de presiune joasă, 400m de presiune medie, am modernizat şi construit sisteme de încălzire pe gaz în jur de 100 de case şi o uscătorie de fructe din satul Hîrtop, care a uscat o cantitate esenţială de prune şi alte fructe din raion.

Sergiu Vacarciuc- antreprenor, or Cimişlia

   Noul utilaj de sudare a ţevilor de politelen, în valoare de circa 2000 de euro, procurat din banii norvegienilor în cadrul grantului, va deschide noi perspective pentru întreprindere.

   Întreprinderea “Repconsult” SRL, administratorul căreia este Sergiu Vacarciuc, este fondată în aprilie 2014. Conceptul întreprinderii este consultarea locuitorilor raionului Cimişlia privind construcţia reţelelor de gaze, modernizarea sistemelor de încălzire cu conectarea în paralel surselor netradiţionale de energie- solară, eoliană, biomasă, geotermală, ş.a.

VIDEO: Sergiu Vacarciuc din Cimişlia, aduce noi servicii localnicilor

AUDIO: Sergiu Vacarciuc din Cimişlia, aduce noi servicii localnicilorText: Andrei Bargan
Foto: Rodion Vîrlan
Editare/IT: Rodion Vîrlan
Video: Media TV Cimişlia

Pe aceeaşi temă:

Evoluţii şi involuţii în micul business Moldovenesc—ce spun specialiştii

Andrei Frunză- o afacere din pasiune fotografică

Sergiu Vacarciuc din Cimişlia, aduce noi servicii localnicilor

Afaceri meşteşugăreşti practicate de femei

Mierea, o afacere nu prea dulce în Republica Moldova

Organizarea afacerilor rurale în regiunea transnistreană: probleme şi soluţii

În stânga Nistrului, afacerile mici dispar, iar cele mijlocii stagnează