Free Web Hosting

LA CIMIŞLIA VA FI FONDATĂ O ASOCIAŢIE A FEMEILOR DE AFACERI

   La Cimişlia va fi fondată o Asociaţie a femeilor de Afaceri - această afirmaţie a fost facută în cadrul unei emisiuni TV de dezbateri publice cu tematica “Femeile în Afaceri”. Prezentă la emisiune Olga Postovanu , managerul Incubatorului de Afaceri din or. Cimişlia, a lansat ideia de a uni femeile antreprenoare din regiune într-o Asociaţie Obştească.

VIDEO: OLGA POSTOVANU:


   Ideea a fost sprijinită de o altă participantă- Olesea FORTUNA , preşedinte ONG Gen Moldova, care a oferit celor din teritoriu consultanţă cum ar putea fi realizată iniţiativa.

VIDEO: OLESEA FORTUNA:


   Rodica Carp a lucrat peste hotare, apoi a deschis o afacere în or. Cimişlia- servicii pentru întreţinerea copiilor pe o perioadă de cîteva ore (cînd părintii pleacă la un eveniment, la cumpărături ş.a.)

VIDEO: RODICA CARP:


   Antreprenoarea din Cimişlia Natalia Comerzan , susţine că femeile pot realiza în viaţă mai mult decît creşte copiii şi pregăti bucate pentru familie. Ea a deschis o afacere în domeniul funciar şi servicii de contabilitate.

VIDEO: NATALIA COMERZAN:


   Important este pentru femei, afirmă participantele la emisiunea TV , ca ele să creadă în forţele proprii şi să se lanseze în afaceri de rînd cu bărbaţii. Iată de ce ideia de creare a unei Asociaţii de business în or. Cimişlia a fost îmbrăţişată cu entuziasm de către participantele emisiunii TV. Ele au promis că pînă la sfîrşitul anului 2015 asociaţia va fi fondată.


Pe aceeaşi temă:

Şansele ca o femeie să ajungă preşedintă în R. Moldova

Ambasadorul SUA la Chişinău: Moldova are o Angela Merkel, trebuie doar să o găsiţi

Viaţa din scaunul cu rotile: o lecţie de independenţă

O şansă pentru femeile rome de a se integra în societate

Dilema moldovenilor despre rolul femeii în societate

La Cimişlia va fi fondată o Asociaţie a femeilor de afaceri

Peste 50% din rezidenţii Incubatorului de Afaceri Cimişlia sunt femei

O afacere frumoasă cu flori

La Cimişlia femeile în politică sunt reprezentate doar circa 30%